Egen tid

Jag har ett ganska stort behov av tid för mig själv. Kan bli väldigt irriterad när jag inte får vara ifred någon gång under mina vakna timmar. Detta resulterar dock i att jag ofta blir sittandes på kvällarna när maken kommit i säng - då hittat jag lite egentid. Då tittar jag på gamla ex bloggar och fb... Funderar på vad som kunde ha blivit.. Kommer fram till att jag har det jävligt bra med guben jag har...

Funderar på vad jag vill med mitt liv - jag är missnöjd med min jobbsituation men vad vill jag göra i stället? Är jag beredd på att börja plugga igen? Flytta på hela familjen? Vad kan jag göra av det jag redan har? Vill jag byta bana helt? Hur länge orkar jag jobba med folks bekymmer? Hur länge orkar jag jobba utan kreativitet i frihet?

Blir arg på mig själv för att jag inte tar tag i min fetma utan låter min kropp hejda mig- kanske använder den som ursäkt, till och med. Försöker hitta en väg ut ur mitt själsliga fängelse där det faktiskt är jag själv som sätter gränserna. Vad är det som gör att jag låter mig hindras-av mig själv eller andra-från att leva ett mer nöjsamt liv?

Varför pussar jag inte mer på min man och mina barn? Det är ju så gott när de kommer och vill mysa och kramas.

På måndag får jag kanske besked åt något håll. :) hur många gånger har jag inte sagt "på måndag" men den här gången går jag rätt tillväga -igen. Kanske kan en läkare få mig på rätt väg...kanske kan jag bli så pepp att jag börjar ta tag igen i livet. Kommer jag bara på banan igen så rullar det nog på.

Och faktum är att när jag äter rätt, rör mig rätt och sover rätt mår jag fan så mycket bättre både fysiskt och psykiskt.

Imorgon måste jag röra mig på något vis -något som får upp pulsen och ger lite transpiration!

fullständigt tappat denna blogg..

Skulle nog behöva utnyttja möjligheten att skriva av mig mer än vad jag gör. Har mycket tankar och funderingar som snurrar runt i mitt huvud.

Senast jag skrev hade jag tagit hjälp av professionella.. och jag slutade med gluten och mjölkprodukter och mådde plötsligt mycket bättre. Drack mer vatten, motionerade lagom och började hitta balans i livet. Sen kom julen.. Jag åt mängder med glutenbaserade produkter som kakor, bakelser, kakor och gottor.. allt jag hade byggt upp under hösten raserade jag kvickt och lätt vilket märktes på vikt och humör. Därefter har jag inte hittat tillbaka - trots att jag mådde så mycket bättre innan mitt frossande i gluten och kolhydrater.

I april genomförde jag en omgång genom http://worldofshape.com/ som var jäkligt tufft men gav faschinerande resultat. Det hade jag ju tänkt hoppa på igen nu i höst men jag behövde göra annorlunda mot i april. I april körde jag från 0-100 när det gällde träningen. Nästa gång jag går på deras koncept ska jag ligga på åtminstone 50 innan jag går på 100%. Nu ska jag bara komma igång med de 50..

Just nu - however - käkar jag som resten av familjen. Glutenprodukter och mjölkprodukter. Och mår skitkass i ordets rätta betydelse. Magen krånglar, humöret krånglar, orken existerar inte alls. Men på måndag ska jag till läkare och då ska man kolla upp eventuella matreaktioner... Något är ju galet när jag mår så här kass av att äta "vanlig" mat.

RSS 2.0